Genieten in je huis!

De toppers van top merken

Tafeldecoratie | De Toppers Van Top Merken .3

Creëer direct een andere sfeer!

Decoratie voor binnen en buiten

Tafeldecoratie komt in vele vormen en maten. In eerste instantie denk je misschien direct aan serviesgoed. Maar er zijn zoveel meer producten om je tafel aan te kleden. Dit geldt voor zowel de eettafel, de salontafel en de tuintafel. Waarbij sommige decoratie vooral bedoeld is om een gerecht mooi te presenteren. En andere decoratie je tafel juist in de spotlights zet buiten de maaltijden om. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vaas op je eettafel of een windlicht of kaarsen op je salontafel.

Wedgwood klassiekers

Voor een stijlvol gedekte tafel maak je gebruik van een serviesgoed waarbij alle onderdelen van hetzelfde merk en lijn zijn. Een bekend klassiek topmerk is Wedgwood. Het bedrijf bestaat al sinds 1759. Het populair blijvende Wedgwood Edme servies werd voor het eerst in 1908 op de markt gebracht en is nog steeds gewild en verkrijgbaar. Speciaal voor de feestdagen is er een kerstservies beschikbaar. Naast servies maakt Wedgwood ook andere items voor op tafel. Bijvoorbeeld (fruit)schalen, vazen en theelichthouders.

Tafeldecoratie | De Toppers Van Top Merken .2

Villeroy en Boch

Het porseleinen serviesgoed van Villeroy en Boch biedt een wijde range aan producten die allemaal op elkaar zijn afgestemd. De collectie is breed en uiteenlopend. Van romantische landschapsmotieven (Audun) tot Franse stijl (Manoir) en van golvend (Wave) tot eenvoud (Wonderful World White). Ze voeren ook een servies voor Pasen, kerst en kinderen. Verder verkoopt Villeroy en Boch onder meer placemats, servetringen, theelichthouders en kaarsen om je tafeldecoratie helemaal af te maken.

Alessi

Hou je van Italiaans design, dan zal Alessi je zeker bekoren. Het  Colombina servies combineert verschillende materialen met elkaar zoals porselein en melamine. De Dressedlijn heeft vele barokke elementen, die vooral aan de achter- en onderzijde zijn verstopt. Het bedrijf ontwerpt niet alleen servies, maar bijvoorbeeld ook broodmandjes, knoflookpersen, vazen en een toasthouder.

Rivièra Maison

Rivièra Maison is ontstaan in Amsterdam in 1948. Voor zowel serviesgoed als ander tafeldecoratiemateriaal ben je bij Rivièra Maison aan het juiste adres. Ze bieden een uitgebreid scala aan serviesproducten, van borden tot peper- en zoutstellen. Voor een ongedekte tafel bieden ze sfeervolle windlichten, kaarsen en kandelaars. Maar ook vazen en beeldjes behoren tot het assortiment.

Riverdale

Het Nederlandse merk Riverdale heeft onder andere een eigen keukenlijn en een groot aanbod diverse woonaccessoires. De gehele basiscollectie bestaat uit ruim 1200 producten en drie keer per jaar wordt daar een nieuwe collectie van circa 500 items aan toegevoegd. De tafeldecoratie bestaat uit servies, glaswerk en bestek. Daarnaast verkopen ze ook kandelaars, geurkaarsen, vazen en ornamenten die niet misstaan op de eettafel en salontafel.

Tafeldecoratie | De Toppers Van Top Merken .5

Tafeldecoratie voor buiten

Producten die speciaal bedoeld zijn om buiten te ontbijten, lunchen of dineren zijn vaak gemaakt van melamine. Dit buitenservies is namelijk onbreekbaar. Bekende merken met topproducten zijn onder andere Sophie Allport, Q Squared NY (met de hand gepolijst), Royal Doulton en Zak!Designs. De eerder genoemde Villeroy en Boch heeft een speciale servieslijn voor de barbecue inclusief borden en serveerschalen voor spiezen.

Verfijnd tafellinnen

De basis voor een mooi gedekte tafel begint bij kwalitatief tafellinnen. Alexandre Turpault maakt geborduurde tafellopers die water- en vuilafstotend zijn door een Teflonbehandeling. Het merk Off White biedt tafelkleden, lopers, placemats en servetten aan die allemaal dezelfde bedrukking hebben.

Genieten in je huis!

de toppers van top merken

Tafeldecoratie | De Toppers Van Top Merken
Scroll naar top