Genieten in je huis!

Bloemen op tafel als tafel decoratie

Wanneer je een etentje of feestje organiseert, of misschien wel gewoon omdat je de tafel graag wilt decoreren, dan geef je daar extra aandacht aan. In feite hoeft Tafeldecoratie met bloemen helemaal niet moeilijk zijn. Je kunt al heel eenvoudig bij een bloemist een boeketje laten maken als Tafeldecoratie. Maar natuurlijk kun je decoraties ook zelf maken. Laat je vooral eens inspireren op onze sferen en inspiratie pagina’s 

Tafeldecoratie | Blog Bloemen Op Tafel Als Tafeldecoratie .2

Zijden decoratie Bloemen

Wat je ook kan gebruiken is Tafeldecoratie met zijden bloemen. Wanneer je tijdens je maaltijd kunt genieten van de mooie bloemenpracht op je tafel dan is dat erg gezellig en door de sfeer smaakt je maaltijd vast lekkerder. Met zijden bloemen is het niet nodig dat je dagelijks nieuwe en verse bloemen decoratie op je tafel zet. Een mooie bloemenkrans kan een groot verschil maken. Deze zijn er met verse bloemen maar je kunt ook zijde of kunst bloemen daarvoor kiezen. Bij elk feestje of gelegenheid passen mooie Tafeldecoratie met bloemen. 

Een stilleven op een vaasje

Wanneer je een bruiloft hebt wil je er een prachtige  dag van maken. Je wilt dan dat alles tot in de puntjes geregeld is, dus ook de Tafeldecoratie. Tafeldecoratie is een heel ruim begrip en gaat verder dan een bosje bloemen op tafel. Een mooi op maat gemaakt bloemstukje is net iets anders als een bos bloemen. Wanneer je in huis een mooie tafel wilt decoreren, kan dat heel eenvoudig door een bosje groen met een leuk touwtje om een kaars heen te binden. Kijk altijd wel uit dat het vlammetje niet te dicht bij het groen komt. Een stilleven in een fles staat ook erg mooi. Dan doe je door een doorzichtige fles wat water te nemen met een groen takje erin en een kaars er boven op. Maar een hip tafelkleed met allerlei bloemen er op is ook mooi en ook dan heb je een Tafeldecoratie met bloemen.

Op onze Sfeer En Inspiratie pagina staan nog meer leuke ideeën over bloemen decoratie voor op tafel, in de tuin of om cadeau te geven aan een vriend of vriendin. Het is ook leuk om even een eigen pin-bord te maken om zo nog meer inspiratie te krijgen. 

Tafeldecoratie | Blog Bloemen Op Tafel Als Tafeldecoratie
Scroll naar top